Call +31 (0)347 - 366 717 or

Op zoek naar zelfklevende producten? Bekijk het assortiment van Varitape

Varitape is een expert op het gebied van zelfklevende producten. Jarenlang zijn wij actief als convertor en producent van zelfklevende tapes en beschikken over een state-of-the-art machinepark en productiesite. Wij zijn ook een specialist wanneer het gaat over het converten van zelfklevende producten naar bruikbare formaten en op maat gemaakte oplossingen. Dankzij de ruim 35 jaar aan ervaring zijn wij in staat om klanten telkens weer dezelfde kwaliteit te kunnen garanderen. Varitape wil enkel de hoogste kwaliteit bieden aan haar klanten en streeft iedere keer weer naar een professionele oplossing op maat. Specifieke eisen zijn voor ons als industriële kleefstoffenfabrikant geen enkel probleem.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

Zelfklevende PE-tape en zelfklevende pvc-tape

PE-tape en pvc-tape zijn geschikte hulpmiddelen voor het afplakken bij stukadoors-, pleister- en gebouwbeschermingswerkzaamheden. De zelfklevende tapes kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. De zelfklevende pvc-tape is bestand tegen olie, benzine, water en loog. Deze tape is ook vormstabiel wanneer er temperatuurverschillen plaatsvinden. Het materiaal PE is van nature erg elastisch. PE-tape is niet gevoelig voor water, zuren, logen, oplosmiddelen en lage temperaturen. Het is een makkelijk afrolbare zelfklevende tape voor de professionele markt. Deze tape is uitermate geschikt voor het water- en luchtdicht aftapen en repareren. Omdat de tape flexibel is, blijft deze recht tijdens het afrollen.

P4329 polyester tape

Waar wordt zelfklevende PE-folie voor gebruikt?

Zelfklevende PE-folie wordt voornamelijk gebruikt voor het afdekken van hout, kozijnen, dakplaten, stenen, tijdelijke beglazing, afscherming van sierpleister of metselwerk. Deze folie wordt ook vaak tijdens verbouwingen gebruikt. Deze folie bestelt u bij Varitape in diverse breedtes en lengtes, speciaal voor u op maat gemaakt.

De voordelen van zelfklevende pet-folie en zelfklevende pet-tape

Varitape levert zelfklevende pet-folie die erg geschikt is voor het verpakken van etenswaren en kant-en-klaar-producten. Pet-folie is namelijk goed bestand tegen hoge temperaturen en wordt daarom gebruikt voor bijvoorbeeld het verpakken van magnetron- en ovenmaaltijden. De zelfklevende folie kan zelfs geperforeerd en bedrukt geleverd worden door de fabrikant. Zelfklevende pet-tape, ook wel polyestertape genoemd, is een sterke tape die wordt gebruikt voor het sluiten van dozen. De tape scheurt niet en rekt ook niet in de lengte of breedte. Zelfklevende pet-tape is uitermate geschikt voor machinale verwerking. Bij hoge en lage temperaturen behouden deze tapes zelfs hun hechting.

Vormen van zelfklevende pvc-folie

Zelfklevende pvc-folie plakt op bijna iedere ondergrond. PVC is een thermoplast dat wordt gebruikt in allerlei takken van de industrie. PVC is in iedere denkbare vorm te gieten, waardoor er dus steeds meer toepassingen zijn. Pvc-folie is tegenwoordig zelfs te lassen.


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape