Call +31 (0)347 - 366 717 or

Varitape is dé expert in het converten van zelfklevende producten naar bruikbare formaten en op maat gemaakte oplossingen. Onze 35-jarige ervaring, gecombineerd met een geavanceerde productiesite en een state-of-the-art machinepark, zorgen ervoor dat we telkens opnieuw dezelfde kwaliteit kunnen garanderen die klanten van ons verwachten.

Coating

Verschillende coatinglijnen stellen ons in staat om onder andere rubber- en acryllijmen op verschillende soorten dragers te belijmen. We zijn tevens in staat om volledige oppervlakten, strips, kralen en stippen te coaten om verschillende soorten release liners zoals PE, PET en papier.

Spoelen

Een rol tijdens het productieproces vervangen kan op lange termijn erg kostelijk uitdraaien voor uw bedrijf. Het is erg simpel: hoe langer de rollen, hoe lager de productiekosten. Bij Varitape zijn we in staat om spoelen van verschillende lengtes en breedtes te produceren.

Slitt Rewind

We zijn tevens in staat om uw gewenste verpakkingsmaterialen te versnijden, slitten en herwikkelen. Indien nodig kunnen we ook instaan voor de verzending van uw goederen.

Slitting

Verschillende slittingmachines zorgen ervoor dat we flexibele breedtes aan onze klanten kunnen aanbieden.

Stansen

We beschikken over verschillende roterende en vlak- stans mogelijkheden.

Versnijden

We zijn in staat om logrollen- en jumborollen te versnijden in de door u gewenste lengte en breedte.

Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape