Call +31 (0)347 - 366 717 or

Varitape is erg ervaren en gespecialiseerd in hoogtechnologische coating technieken. We beschikken over een uitgebreide selectie van standaardoplossingen, maar ook over de mogelijkheid om op maat gemaakte oplossingen aan te bieden. Dankzij onze meticuleuze coating die gebeurt aan de hand van uw specifieke eisen, kleinere productiehoeveelheden en gespecialiseerde kennis, betekenen we een verschil voor onze klanten.

Transfer Tape

Onze transfertape is bedoeld om grafische elementen op bepaalde ondergronden aan te brengen. Afhankelijk van de substraatproductiemethode, kunnen wij u advies geven over welke soort tape of lijm het meest geschikt is voor uw applicatie.

Zelfklevende strips

Deze tapes worden voornamelijk gebruikt voor ruwe en/of oneffen oppervlakken. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en creëren een betrouwbare en duurzame verbinding. We produceren onze zelfklevende strips in verschillende (gepersonaliseerde) breedtes, lengtes en diktes. Dit doen we met papier-, PE- of PET-liners. Onze zelfklevende strips worden gebruikt in verschillende industrieën, waaronder de automobiel-industrie, bouwsector en fabrikanten van isolatie & profielen.

Gespecialiseerde coating

Sommige voorbeelden van ons gespecialiseerd gamma zijn onder meer: dot coating, gestanste hotmeltproducten, DPI en vezelversterkte hotmelts. Voor andere speciale hotmelt-technieken kunt u gerust contact opnemen met ons!

Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape