Call +31 (0)347 - 366 717 or

Welkom bij Varitape. Al jarenlang zijn we actief als convertor en producent van zelfklevende tapes. We bieden een unieke combinatie van kennis, productie- en onderzoeksfaciliteiten aan die ons in staat stellen om onze klanten van professioneel advies en op maat gemaakte, zelfklevende producten te voorzien van de hoogste kwaliteit.

Expert in oplossingen op maat

Varitape wordt gezien als marktleider op vlak van zelfklevende tapes. In samenwerking met onze klanten ontwerpen we alleen de beste technische oplossingen voor verscheidene doeleinden en industrieën.

Omvorming

Indien u op zoek bent naar een op maat gemaakte oplossing staan we u bij Varitape graag te woord. Met ons ervaren team en onze geavanceerde productiesite in het Belgische Temse zijn we in staat om moeilijke materialen om te vormen naar praktische formaten

ISO 9001 : 2015

Dat we alleen de beste kwaliteit leveren is één van de belangrijkste drijfveren voor ons succes. We zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001 standaard sinds 2005, waardoor we in staat zijn om de kwaliteit die u van ons kunt verwachten niet alleen te behouden, maar zelfs te verbeteren.

Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape