Call +31 (0)347 - 366 717 or

Op zoek naar verpakkingstape? Neem een kijkje in ons assortiment

Wanneer u op zoek bent naar verpakkingstape om bijvoorbeeld kartonnen dozen snel en stevig af te sluiten, dan bent u bij Varitape aan het juiste adres. Hier kunt u allerlei soorten en maten verpakkingstape vinden om producten goed mee te verpakken. Varitape is een specialist in de productie, verwerking en distributie van zelfklevende producten. U kunt bij ons als fabrikant kiezen uit tientallen soorten verpakkingstape en kunt alles in een handomdraai dichtplakken dankzij de passende afrollers. Deze zijn gemakkelijk te bestellen in combinatie met de verpakkingstape. Natuurlijk kunt u ook verpakkingstape op machinerollen bestellen. Een dozensluiter werkt namelijk met machinerollen en sluit snel de zijde van een doos. Deze verpakkingstape kan bedrukt of onbedrukt geleverd worden. De tape rolt op de perfecte manier af, is low noise en heeft een grote kleefkracht. Ook wanneer u op zoek bent naar een tape om vacuümzakken te sealen, kan lamineertape van Varitape de perfecte oplossing zijn.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

Verpakkingsfolie vindt u bij Varitape

Ook voor materiaal dat ervoor zorgt dat producten tijdens transport schadevrij blijven, gaat u naar Varitape. Wij verkopen verpakkingsfolie op rol die uitermate geschikt is voor het insealen van producten en voor het afdekken van vloeren. Folie is een van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen. Verpakkingsfolie wordt ook veel gebruikt voor voedingsmiddelen en hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van rekfolie. Denk aan folie om groente, fruit, vis, vlees en kaas te verpakken. Dankzij de verpakkingsfolie kunt u een product niet alleen op de juiste manier beschermen maar ook erg mooi presenteren. Voor de industrie is er veel verpakkingsfolie voorradig bij Varitape. Deze sterke, soepele en waterdichte verpakkingsfolie is verkrijgbaar op rollen van 1 meter tot 6 meter breed. Tevens zijn er diverse diktes beschikbaar. De folie wordt op rol geleverd en kan in diverse kleuren besteld worden. De transparante verpakkingsfolie zorgt ervoor dat de ingepakte producten goed zichtbaar blijven, waardoor gemakkelijk te controleren is wat erin zit. De donkere beschermfolie schermt af wat er onder de folie zit; dit kan in sommige gevallen beter zijn voor de veiligheid tijdens het transporteren.

Waarom kiest u voor Varitape?

Varitape heeft ruim 35 jaar ervaring in het converteren van zelfklevende producten naar bruikbare formaten en op maat gemaakte oplossingen en is dus een echte expert op dit gebied. Wij beschikken over een state-of-the-art machinepark en een geavanceerde productiesite. Daarmee zorgen wij ervoor dat we in staat zijn om telkens opnieuw een hoge kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren. Of het nu gaat om coating, spoelen, stansen of versnijden, geen klus is te moeilijk voor ons als fabrikant. Varitape geeft graag advies over welk soort tape of lijm het meest geschikt is voor een applicatie. We komen altijd tot een oplossing want wij zijn niet voor niets de leverancier die maatwerk biedt op dit soort vlakken.


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape