Call +31 (0)347 - 366 717 or

Voor goed klevende tape gaat u naar Varitape

Bent u op zoek naar goed klevende tape, dan bent u hier aan het goede adres. Varitape heeft een groot aantal verschillende tapes voor industrieel gebruik in het assortiment. De verschillende tapes kunnen voor veel verschillende soorten applicaties gebruikt worden. Van applicaties in de automobielindustrie tot aan tapes voor in de bouwsector of voor producten voor isolatie. Voor vrijwel elke sector en toepassing kunnen wij u een tape aanbieden, die de perfecte oplossing kan bieden voor uw probleem.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

Varitape produceert zelf allerlei soorten kwaliteitstape, maar distribueert ook verschillende kwalitatieve tapes van andere merken, waardoor u bij Varitape altijd terecht kunt voor op maat gemaakte oplossingen. Varitape is een expert op het gebied van goed plakkende tape en kan u daarom voorzien van het beste onafhankelijke advies.

De voordelen van polycarbonaat tape en schuimtape

Wanneer u op zoek bent naar een tape die een goede kleefkracht op kunststoffen heeft, zoals polycarbonaat of acrylaat, dan heeft u een tape nodig die een goede cohesie heeft op materialen met een lage oppervlaktespanning. Een voorbeeld van een tape met deze speciale eigenschap is de polycarbonaat tape. Dit is een hittebestendige tape die voornamelijk wordt gebruikt om polycarbonaat platen af te dichten. De tape zorgt er ook voor dat het condenswater afgevoerd kan worden, waardoor het water dat in de platen kan komen daar niet kan ophopen. Ook zorgt de speciale coating ervoor dat algen en schimmels niet kunnen aangroeien, dat de tape uv-bestendig is en dat de tape beschermd is tegen temperatuurschommelingen. Een andere tape die het goed doet op kunststoffen is schuimtape. Schuimtape heeft een uitstekende aanvangshechting met materialen met een lage oppervlaktespanning, maar doet het ook goed op materialen als papier en metaal. Door het materiaal waar de schuimtape van gemaakt is werkt deze ook als demper en spacer.

DPI-mount industriële tape

Op zoek naar bobijnen tape, avery tape of nitto tape? Varitape heeft het.

Varitape kan u ook van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar tape voor het overbrengen van uitgesneden vinylstickers. Vaak vinden mensen het lastig om vinyltape over te brengen op muren of deuren. Dit komt doordat de tape of te snel loslaat of te hardnekkig op de transfertape blijft zitten. De transfertape die Varitape u te bieden heeft, is van dusdanige kwaliteit dat het overbrengen van vinylstickers voor iedereen een makkelijke opgave wordt. Buiten de genoemde soorten tape biedt Varitape u ook verschillende hoogwaardige polyestertapes en andere soorten tape van hoge kwaliteit, zoals:

  • De avery tape
  • De bobijnen tape
  • De nitto tape
  • De mousse tape

Kortom, Varitape is dé tapespecialist als het gaat om sterk plakkend plakband. Dus wanneer u op zoek bent naar op maat gemaakte oplossingen dan kan Varitape u helpen bij vrijwel alle tapegerelateerde problemen. Een tape versnijden of stansen is voor ons als fabrikant ook geen probleem.


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape