Call +31 (0)347 - 366 717 or

Luchtdicht bouwen met Varitape

In elke tak van de bouw heb je te maken met voorschriften aangaande het milieu. Het milieu is tegenwoordig zeer belangrijk en daarom wordt er volop gekeken naar meer duurzame middelen en manieren. Een van de veel gebruikte onderdelen in de bouw is zelfklevende tape en dubbelzijdige tape, waarmee al dan niet luchtdicht gebouwd kan worden. Hierin is Varitape uw partner, gezien wij hoogwaardige kwaliteit kleefband leveren die geschikt is om luchtdicht te kunnen bouwen. Het luchtdicht bouwen heeft weer zo zijn redenen, zo speelt isolatie een grote rol. Hoe beter de warme of koele lucht in gebouwen of woningen behouden kan worden, des te minder uitstoot dit aan het eind van de rit oplevert. Om dat te bewerkstelligen zijn er diverse hoogwaardige en duurzame producten voor de bouw te gebruiken en hieronder valt dus ook kleefband, wat bijdraagt op verschillende vlakken. Of het nu om kieren gaat, het isoleren van muren of wanden, het luchtdicht maken van een constructie… De producten van Varitape zijn daarin uw oplossing. Zo beschikken wij over verschillende soorten afdicht tape voor luchtdicht en waterdicht bouwen. Maar ook kleefband voor andere toepassingen. Het kleefband van Varitape zorgt mede voor een gezond binnenklimaat.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

Emissie arme kleefband

Zeer belangrijk in dat perspectief is dat de producten die wij leveren, of dat nu dubbelzijdige tape, zelfklevende tape of afdicht tape betreft, niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook emissie arm. Wij beschikken over een officiële VOC A+ certificering en dat wil zeggen dat onze kleefbanden voldoen aan de hoogst mogelijke eisen. Dit certificaat toont aan dat het emissie arm is, wat het dus tot een milieugezond product maakt. In het kader van toepassing heeft u ook te maken met producten die niet schadelijk voor de gezondheid zijn, wat dus een fijn leefklimaat oplevert. De dubbelzijdige tape, zelfklevende tape en de andere vormen van kleefband voor luchtdicht bouwen, zijn dus allemaal milieubewust en niet schadelijk.

SMAC-5701 gecertificeerde tape

Vaste vereiste

Wetten schrijven voor dat er zo duurzaam mogelijk gebouwd en ontwikkeld moet worden. Voor luchtdicht bouwen of voor het aanleggen van waterdichte constructies met het oog op energiezuinig bouwen, is de toepassing van dubbelzijdige kleefband niet ongebruikelijk. Met de VOC A+ certificering tonen wij aan te voldoen aan de gestelde eisen. Dit is van groot belang en bij Varitape zit u voor de best mogelijke kwaliteit aan het juiste adres. Wij leveren alle vormen van tape voor bouwprojecten in kleine en grote aantallen, die u eenvoudig online kunt bestellen. U kunt natuurlijk ook contact opnemen als u nog vragen heeft over luchtdicht of energiezuinig bouwen en daarvoor onze tapes wilt gebruiken. Wij informeren en adviseren u graag. Wij beschikken bovendien over geavanceerde machines en productiemethodes om precies aan uw wensen te voldoen, waardoor er voor elke toepassing een geschikte oplossing is. U kunt hiervoor een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat luchtdicht bouwen ook echt luchtdicht bouwen wordt.

A+ certificaat


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape