Call +31 (0)347 - 366 717 or

Lamineer tape: de plakband voor onder andere laboratoriumtoepassingen

Bent u op zoek naar een manier om het lamineerproces te vereenvoudigen? Varitape heeft meer dan 35 jaar ervaring in het bieden van oplossingen wanneer het gaat om zelfklevende tapes. Wij bieden een combinatie van kennis en productiefaciliteiten aan die ervoor zorgt dat wij de klanten van professioneel en op maat gemaakte producten kunnen voorzien. Op zoek naar dunne lamineertape voor een goede bescherming tegen chemicaliën en oplosmiddelen? De lamineertape van Varitape is uitermate geschikt voor laboratoria en biedt een uitstekende hechting, zelfs als het een langdurige periode in de diepvriesopslag staat. Deze lamineertape is zelfs bestand tegen opslag in vloeibare stikstof en ook tegen kokend water. Een ander doeleind waar lamineertape voor wordt gebruikt is het sealen van vacuümzakken. Deze tape is hittebestendig tegen temperaturen tot 220°C. De lamineertape is ook gemakkelijk te verwijderen wanneer deze is afgekoeld.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

Toepassingen voor lamineren kleefband

Wanneer men kijkt naar toepassingen in een interieur, dan zijn er veel zaken om te lamineren. Denk hierbij aan het lamineren van raamdecoratie; dit geschiedt door middel van gelamineerd kleefband. Bij Varitape kunt u terecht als het gaat om interieurtoepassingen, zoals bijvoorbeeld het lamineren van textiel op papier voor behang. Ook als het gaat over het lamineren van lakfolie op textiel is Varitape u graag van dienst. Wij beschikken als producent over een state-of-the-art productiesite en kunnen dus verschillende technieken gebruiken om aan uw lamineer- en coatingwensen tegemoet te komen.

Lamineermachine voor tape

Varitape biedt diverse mogelijkheden aan haar klanten. Moeten er bijvoorbeeld lange rollen tape worden versneden, zodat deze makkelijker door een machine kunnen? Deze klus is door Varitape in no time geklaard. Wij zijn specialist op het gebied van coating, slitten, versnijden en stansen. Lange rollen tape kunnen dus met gemak op maat gemaakt worden, zodat elke lamineermachine met het juiste formaat werkt.

Op zoek naar gelamineerd plakband? Bekijk de zelfklevende tapes van Varitape

Als het gaat om de montage van buitenspiegels, emblemen in de automotive industrie of het lamineren van metaal, glas, keramiek en kunststoffen, dan kiest u voor gelamineerd plakband. Dubbelzijdige tapes kunnen worden ingezet voor het lamineren van schuim. Dit gebeurt vaak met behulp van stanswerk.

Varitape is de expert op het gebied van zelfklevende producten

Wij mogen ons met recht dé expert noemen in het converteren van zelfklevende producten naar op maat gemaakte formaten en oplossingen, ook wanneer het gaat om het lamineren van plakband. Wij zijn ook gespecialiseerd in hoogtechnologische coatingtechnieken. Specifieke eisen zijn geen enkel probleem, Varitape zal altijd de kwaliteit garanderen die klanten van ons verwachten.


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape