Call +31 (0)347 - 366 717 or

Op zoek naar industriële afdichtingsmiddelen? Varitape heeft de oplossing

Varitape heeft een ruim assortiment aan industriële afdichtingsmiddelen en lijmen voor u op voorraad. Deze hoogwaardige lijmen en afdichtingsmiddelen kunnen overal worden ingezet, zoals bijvoorbeeld in de automotive industrie en voor toepassingen in de machinebouw. Varitape is tevens producent van industriële kleefstoffen voor onder andere de karton- en papierindustrie. Wij focussen ons op het kunnen leveren van de allerbeste industriële kleefstof voor uw applicatie. Het produceren van lijm en andere industriële kleefstoffen vraagt tijdens de vervaardiging heel veel aandacht van een fabrikant. Het state-of-the-art machinepark dat voorzien is van verfijnde labaratoriumapparatuur zorgt ervoor dat Varitape keer op keer dezelfde kwaliteit kan garanderen aan hun klanten.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

De voordelen van industriële folie

Varitape biedt ook verpakkingsmaterialen voor de industrie. Deze industriële folie (wikkelfolie) kan bijvoorbeeld voorkomen dat goederen schade oplopen tijdens het transport. De industriële folie beschermt het product tegen vocht, wind en stof. De folie zorgt eveneens voor een flinke vermindering van verpakkingsafval wat ook weer ten goed komt aan het milieu. Wanneer het gaat om het machinaal verwerken van de folie is Varitape in staat om de folie op rol te leveren. Moet de folie een op maat gemaakte confectie hebben? Varitape is dé specialist in het converten naar bruikbare formaten. Niet alleen voor folie, maar ook voor producten als verpakkingstape en luchtkussenfolie bent u bij ons aan het juiste adres.

Industriële tape

Diverse soorten industriële tape beschikbaar

Varitape produceert zelf haar eigen industriële tape en is ook convertor en distributeur van bekende merken. Industriële tape moet goed te bevestigen, te fixeren, te verstevigen en goed te verwijderen zijn. Deze tape kan gebruikt worden voor het bevestigen van tapijt en tegels bijvoorbeeld, maar ook voor het monteren van promotiedisplays. De tape zorgt voor een sneller, eenvoudiger en schoner productieproces. Bij Varitape heeft u onder andere de keuze uit dubbelzijdig foamtape, aluminiumtape en nog veel meer soorten industriële tape.

Industrieën waar industriële afdichtingsmiddelen voor gebruikt worden

De industriële afdichtingsmiddelen die Varitape te bieden heeft, zoals bijvoorbeeld siliconenlijm, worden voornamelijk toegepast bij de volgende industrieën en productgroepen:

  • Automotive industrie
  • Warmtewisselaars
  • Productie van airconditioning
  • LED-verlichting

Dit afdichtingsmiddel is hittebestendig en erg flexibel, waardoor het uitermate geschikt is voor veel industriële toepassingen. Varitape is al jarenlang producent van zelfklevende tapes en lijmen en wordt gezien als marktleider op dit vlak. Wij bieden klanten een unieke combinatie van kennis en de onderzoeksfaciliteiten stellen hen in staat om een professioneel op maat gemaakt advies te leveren. Wij streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dankzij het ervaren team van specialisten en de geavanceerde productiesite in het Belgische Temse zijn wij in staat om materiaal met lastige afmetingen om te vormen naar gewenste formaten. Wij ontwerpen de beste technische oplossingen voor diverse doeleinden.


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape