Call +31 (0)347 - 366 717 or

Wat is High Tech Tape Transparant?

Bij Varitape bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een transparante dubbelzijdige tape met een gesloten celstructuur. Deze tape wordt ook wel High Tech Tape Transparant genoemd. Deze tape heeft een zeer hoge kleefkracht en is glashelder. Het is een zuivere acryllijm die op rol te verkrijgen is. Deze tape is speciaal gemaakt voor het permanent verlijmen van materialen zoals glas, hout, metaal en verschillende soorten kunststoffen. De High Tech Tape Transparant is erg flexibel, heeft een hoge onmiddellijke kleefkracht en is ook nog eens herpositioneerbaar. De tape biedt ook een hoge chemische weerstand en is tevens onoplosbaar. Wanneer u deze tape wilt aanbrengen op een oppervlak dient de ondergrond droog en vet- en stofvrij te zijn. De beste verwerkingstemperatuur van deze tape ligt tussen de 15°C en de 30°C. Na 72 uur heeft de tape 100% kleefkracht bereikt en het opwarmen van de verlijmde stukken helpt de kleefkracht te versnellen.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

Varitape heeft High Tech Tape Transparent ontwikkeld voor industrieel gebruik. De tape kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is onder andere te gebruiken voor:

 • Het vervangen van popnagels, schroeven en lassen
 • Het verlijmen van sanitair- en keukeninrichting, zoals accessoires, tegels en glas
 • Het permanent bevestigen van informatiebordjes
 • Het monteren van allerlei elektronicacomponenten
 • Lijmen van emblemen en sierlijsten
 • Verlijmen van balanceergewichten op lichtmetalen velgen bij auto’s
F022 high-tech tape

Varitape is fabrikant van verschillende zelfklevende producten

Varitape is al jarenlang actief als producent en leverancier van zelfklevende tapes. Wij kunnen dankzij onze kennis en onderzoeksfaciliteiten klanten van professioneel advies voorzien. Varitape levert op maat gemaakte zelfklevende producten van de allerhoogste kwaliteit. Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in het converteren van zelfklevende producten. Dankzij de productiesite en het hightech machinepark kunnen wij ervoor zorgen dat we telkens dezelfde kwaliteit kunnen bieden. Kwaliteit die klanten van ons verwachten en uiteraard ook mogen verwachten. Twijfel niet om ons als leverancier van High Tech Tape Transparent te contacteren, want wij staan u graag te woord.

De producten die Varitape fabriceert:

 • Hotmelt lijmstrips. Deze worden veel gebruikt in de automobielindustrie, bouwsector en voor het fabriceren van isolatie en profielen. Hecht goed op materialen met een lage oppervlaktespanning, zoals PP en PE
 • Dubbelzijdige schuimtapes. Deze tapes overkomen imperfecties in het oppervlak en zijn te leveren in allerlei soorten en maten
 • AntiDust tapes. Dit is de filtertape voor de markt van polycarbonaatplaten en wordt gebruikt om meerwandige platen schoon te houden.
 • Dunne dubbelzijdige tapes. De filmische tapes zorgen voor een ruime keuze uit verschillende dragers, aangezien iedere drager unieke kenmerken heeft.
 • Dubbelzijdige acrylaattape. Deze tape kan dankzij de hoge viscositeit tot in de kleinste poriën binnendringen en creëert daardoor een extreem stevige binding.


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape