Call +31 (0)347 - 366 717 or

Duurzaam bouwen met Varitape

Dubbelzijdige tape, zelfklevende tape, afdicht tape en alle andere vormen van kleefband worden veelvuldig in de bouw gebruikt. Enerzijds om bepaalde constructies af te werken, anderzijds omdat het nodig is bij de aanleg van bepaalde onderdelen. In het kader van duurzaamheid is het belangrijk om zo milieubewust mogelijk om te gaan met de materialen, maar ook het bouwproces. Hierin helpen de kleinste dingen al en zodoende zit u bij Varitape aan het juiste adres voor alle vormen van tape met een luchtdicht kenmerk. Deze tape wordt ontwikkeld en geproduceerd op een emissie arme basis, wat dus goed voor het milieu is. Daarbij beschikken wij ook over een VOC A+ certificering en dat wil zeggen dat wij aan de hoogst mogelijk gestelde eisen voldoen met betrekking tot emissie, duurzaamheid en kwaliteit.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

Voor grote en kleine toepassingen

Tegenwoordig gaat er met betrekking tot isolatie erg veel aandacht uit naar de gebruikte middelen en natuurlijk de toepassing. Het isolatiemateriaal is één onderdeel, maar er komt in werkelijkheid natuurlijk nog meer bij kijken. Tape ofwel kleefband is in veel situaties een geschikt middel om bijvoorbeeld isolerende folies te plaatsen en daar te houden. Ook werkt het als een fijn middel om kieren en gaten waterdicht te maken. En belangrijker nog, met de kleefband van Varitape is het tevens mogelijk om luchtdicht te bouwen. Dit wil zeggen dat de doorstroom van lucht omtrent de isolatie zo goed als nihil is. Het effect is dat de warme of juist koele lucht binnen het pand blijft, omdat de isolatie mede dankzij de afdicht tape op z’n best is. En dat werkt natuurlijk een energiezuinige omgeving in de hand, wat weer goed voor het milieu is.

Wij leveren dubbelzijdige tape, zelfklevende tape, afdicht tape en alle andere vormen van kleefband. Al onze producten vallen onder de eerder genoemde VOC A+ certificering. Het voldoet dus aan alle gestelde eisen. Zo is het productieproces emissiearm, het product is op zichzelf duurzaam en de kleefband draagt bij toepassing bij aan energiezuinig bouwen. Voor elke situatie hebben wij een oplossing beschikbaar.

SMAC-5701 gecertificeerde tape

Emissie arme tape

Het milieu is vandaag de dag een zeer belangrijk onderdeel en daarom is het streven om zo energiezuinig mogelijk te bouwen. Maar ook na oplevering moet de isolatie van een woning, mede dankzij het gebruik van goede afdicht tape, tip top in orde zijn. Die garantie geven wij u dankzij onze emissie arme kleefband. Dankzij het gevarieerde aanbod in afdicht tape, dubbelzijdige kleefband en zelfklevende tape, is er voor elke situatie een passende oplossing beschikbaar. En als u er niet zeker over bent wat u nodig heeft, dan kan u bij ons aankloppen. Voor alles met betrekking tot kleefband voor isolerende folies, vragen omtrent luchtdicht bouwen en meer, zit u bij ons goed. Wij adviseren u graag en als u een prijsopgave wilt ontvangen, dan sturen wij u natuurlijk een vrijblijvende offerte toe.

A+ certificaat


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape