Call +31 (0)347 - 366 717 or

Varitape is fabrikant van dubbelzijdig tape

Als u op zoek bent naar dubbelzijdig tape voor industrieel gebruik, dan bent u bij Varitape aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 35 jaar actief als producent en leverancier van zelfklevende tapes en kunnen u als klant eveneens voorzien van professioneel advies en op maat gemaakte producten van de allerhoogste kwaliteit. Of het nu gaat om dubbelzijdig polyester tape, dubbelzijdige schuimtape of dunne dubbelzijdige tapes; Varitape is dé specialist op het gebied van zelfklevende producten. Deze tapes zijn te bestellen in allerlei soorten en maten. De dubbelzijdige acrylaat tape kan bijvoorbeeld op maat gemaakt worden. Deze tape wordt gebruikt om aan metaal, beton, hout, kunststof of textiel te bevestigen en hecht ontzettend goed en is bovendien gemakkelijk te verwijderen. Dunne dubbelzijdige tapes zijn verkrijgbaar met verschillende dragers. Iedere drager beschikt over eigen unieke kenmerken; of het nu gaat om polyester, polypropyleen, PVC of een andere kunststof.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

Waaruit bestaat dubbelzijdig tape?

Wanneer u twee materialen wilt verbinden zonder lijm, gebruik dan de dubbelzijdige tape van Varitape. Het dubbelzijdig plakband plakt op bijna elke ondergrond en is bestand tegen water en blijft ook bij temperatuurschommelingen goed kleven. Het binden van oppervlaktes zoals papier, plastic, schuim, hout en metaal, zijn voor deze sterke tape geen probleem. De dubbelzijdig tape bestaat uit een drager met aan beide kanten een lijmlaag, oftewel dubbelzijdig kleefband. Ook de dubbelzijdige tape met gesloten celstructuur bestaat uit een papieren laag en een dubbelzijdige kleefband. Deze tape is niet alleen vochtwerend, maar ook hittebestendig en daardoor dus ook erg geschikt voor de montage van lichtstraten en lichtkoepels. U kunt deze hittebestendige tape eveneens gebruiken voor het bevestigen van panelen, displays, spiegels en badkameraccessoires. Deze dubbelzijdige tape met gesloten celstructuur is ook nog eens UV-bestendig en heeft een zeer hoge onmiddellijke kleefkracht voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze tape wordt veelal gebruikt in de automotive industrie en vervangt schroeven en lassen. Ook deze zuivere acryllijm tape kan in meerdere afmetingen en soorten worden geleverd. Kortom, wij zorgen voor maatwerk!

ST300 dubbelzijdig polyester tape

Waarbij gebruikt men dubbelzijdige schuimtapes?

Dubbelzijdige schuimtapes maken een duurzame verbinding op kunststoffen, glad hout, metaal, keramiek of glas mogelijk. Dankzij de schuimdrager worden oneffenheden op oppervlakken gecompenseerd en zorgt de tape dus voor een volledig contact. Deze tapes worden over het algemeen veel gebruikt vanwege de isolatie- en dempingseigenschappen. Dubbelzijdige schuimtapes van Varitape hebben een hoge aanvangshechting en afschuifkracht. Deze tape is ook herpositioneerbaar en volledig te verwijderen van materialen. Erg handig wanneer u bijvoorbeeld tijdelijk promotiemateriaal of aanduidingsborden dient te bevestigen. De tape is beschikbaar voor zowel binnen- als buitentoepassingen en is verkrijgbaar in verschillende diktes en breedtes. Het converteren van zelfklevende producten naar bruikbare formaten is voor Varitape geen enkel probleem.


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape