Call +31 (0)347 - 366 717 or

Belijmen tape: Verschillende lijmsoorten voor moeilijk te belijmen materialen

Materialen heel nauwkeurig verlijmen kan een lastige opgave zijn. Varitape biedt de ideale oplossing voor industrieel gebruik en biedt precisietechniek met bijvoorbeeld hotmelt belijming en coating. Wij hebben als fabrikant van zelfklevende producten jarenlange ervaring op het gebied van verlijmingstechnieken. Varitape is een expert wanneer het gaat om het aanbrengen van gedoseerde lijmlagen op diverse materiaalsoorten. Al meer dan 35 jaar is Varitape een vooraanstaand producent in industriële kleefstoffen. Varitape ontwikkelt haar eigen lijmrecepturen en beschikt over state-of-the-art coating- en convertortechnologieën om de te belijmen tape te snijden en te stansen. Het leveren van op maat gemaakte tape is daardoor geen enkel probleem.

Bel: +32 [0]37109420Contactformulier

Het belijmen van tape voor industrieel gebruik

Diverse coatinglijnen stellen Varitape in staat om bijvoorbeeld rubber- en acryllijmen op verschillende soorten dragers te belijmen. De gefabriceerde te belijmen plakband is speciaal ontwikkeld voor industrieel gebruik. Varitape produceert voor de industrie krachtige tapes voor een efficiënter productieproces. Deze industriële tapes dragen bij aan een schoner, sneller en eenvoudiger verwerkingsproces. Dankzij continue ontwikkelingen zijn er ontelbaar veel mogelijkheden op het gebied van bevestiging en hechting. Er komen steeds meer en ook betere vervangers voor bestaande bevestigingsmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan zelfklevende tape, lijm of kit. De producten van Varitape zijn speciaal ontwikkeld voor industrieel gebruik. Ons team van specialisten en de geavanceerde productiesite in het Belgische Temse zorgen ervoor dat wij in de gelegenheid zijn om moeilijke materialen om te vormen naar praktische formaten.

SMAC5501 drops

Varitape is een convertor en distributeur van kwalitatieve merken. We werken zelfstandig en onderhouden ook relaties met de grotere leveranciers op het gebied van grondstoffen en afgewerkte producten als het gaat om zelfklevende producten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we de klant altijd de hoogste kwaliteit kunnen bieden. Er zijn ontzettend veel mogelijke applicaties. Hieronder staan een aantal bekende producten, die wij als producent kunnen leveren:

  • Hotmelt lijmstrips voor te belijmen folie
  • Dubbelzijdige schuimtapes met te belijmen tape op de dragers; deze tape kan imperfecties in het substraat weerstaan
  • AntiDust tapes, beter bekend als filter tape voor de markt van polycarbonaatplaten
  • Dunne dubbelzijdige tapes (belijmen plakband)
  • Acryl foam tape om zelfs de moeilijkste materialen aan elkaar te binden

Wanneer u de te belijmen plakband wenst te bestellen, maar nog niet weet welk type, dan kan Varitape helpen met haar stalenboeken en kleurenkaarten. Dit vormt een geweldig marketinginstrument om aan klanten te laten zien. Wij hebben als expert op het gebied van zelfklevende producten jarenlange ervaring in het produceren van stalenboeken en kleurkaarten.


Varitape, dé expert in industriële kleefstoffen! +32 [0]3 710 94 20 of mail Varitape